Home Rijles in Almelo

AUTORIJLES IN Almelo

Ben je op zoek naar een betrouwbare autorijschool voor autorijles in Almelo? Bij Berts-rijopleidingen leer je goed autorijden. Je hoeft niet bang te zijn om auto te rijden. Mocht je faalangst hebben, dan zijn wij ook daarin deskundig om het angstgevoel voor autorijden, na de eerste stap in de auto, weg te nemen. Je lest in een goedgekeurde nieuwe lesauto, een Mazda 3. En leert auto rijden in Almelo en omgeving. Je examen leg je af bij het CBR in Enschede.

Ben je 16,5 jaar of ouder? En wil je graag beginnen aan je autorijlessen? Wacht niet langer en neem contact met ons op! We hebben in Almelo al bewezen dat we sinds 3 jaar een betrouwbare autorijschool zijn. Als je je rijbewijs hebt, ben je echt een volleerd en zekere autorijder.

MAIL OF BEL ONS

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

074-2600039, 06-29299221

 

Rijbewijs B Almelo

Voor het behalen van je Rijbewijs B in Almelo en omstreken kan je je eenvoudig aanmelden via Berts rijopleidingen. Berts rijopleidingen verzorgt rijles in Almelo vanaf 30 euro per uur voor 90 minuten rijles. Een rijopleiding pakket is stukken voordeliger.

Daarnaast beschikt Berts-rijopleidingen.nl ook over een eigen theorie lokaal waar kosteloos kan worden geoefend voor Theorieles voor Rijbewijs B.